Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Hledáme svědky dopravních nehod

TEPLICE - Jedna se stala v Oseku, druhá v Novosedlicích. 

Teplická policie hledá svědky nehod

Dopravní policie šetří dvě nehody a hledá svědky těchto dopravních nehod. Jedna kolize se stala 16. prosince mezi 19. – 21. hodinou v obci Osek. Tam v ulici Nelsonská u domu č.p. 113 nezjištěný řidič blíže nezujištěného vozidla se zřejmě nevěnoval řízení a narazil bočně do stojícího vozu značky Kia, jehož řidič zastavil částečně na chodníku. Neznámý řidič z místa střetu odjel. Policisté se domnívají, že mohlo jít o vozidlo značky Škoda zřejmě Octavia I. generace a mělo by být poškozeno v pravé přední části a mělo poškozené zpětné zrcátko.

Ke druhé nedohodě došlo 22. listopadu v 17.48 v Novosedlicích, v ulici Kostelní u č.p. 1/85. Neznámý motorista se plně nevěnoval řízení a poškodil při pravém okraji zaparkované auto značky Škoda Octavia a z místa ujel. Vozidlo, po kterém policisté pátrají, mohlo být značky Opel stříbrné nebo světle šedé barvy.

Jakékoliv informace k nehodám a vozidlům mohou občané zavolat na telefon teplického dopravního inspektorátu telefon 974 439 260, nebo na linku 158.

nprap. Ludmila Světláková
Teplice 18. 12. 2018

vytisknout  e-mailem