Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Drahé nakupování

CHOMUTOV - Jezdil opilý, Žena skončila u lékaře... 

Nakupování bylo drahé
Nákup se značně prodražil ženě z Kadaně, která přijela do jednoho chomutovského marketu. Při překládání  zakoupených věcí z košíku do zavazadlového prostoru auta si odložila kabelku na přední sedadlo a dveře neuzamkla. Pachatel této nepozornosti využil, kabelku sebral a zmizel. Kromě osobních dokladů přišla žena i o hotovost ve výši patnáct tisíc korun.Okradené ženě nezbylo nic jiného, než skutek nahlásit na místní oddělení policie.
 
Jezdil opilý
Předčasně ukončila policejní hlídka jízdu25letého Chomutováka s vozidlem Seat Ibiza. Muže policisté kontrolovali při projíždění Křivou ulicí a bylo zjištěno, že před jízdou požíval alkohol. Pití potvrdila provedená dechová zkouška, kdy přístroj naměřil 1,75 promile alkoholu v dechu. Na pachatele čeká obvinění z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.
 
Žena skončila u lékaře
Vyhledat lékařské ošetření musela 20letá mladá žena z Chomutova, kterou na ubytovně ve městě napadl 37letý muž ze Března. Nejprve jí nadával slovně a hádku pak vystřídaly kopance a pěsti. Zranění naštěstí jsou pouze lehčího rázu, ale muž bude obviněn z trestného činu násilí proti skupině obyvatelů a proti jednotlivci. Za něj mu hrozí až roční pobyt za mřížemi. Co bylo příčinou mužova jednání šetří policie.
 
Z bytu zmizely peníze
Chomutovští policisté pátrají po totožnosti zloděje, který vnikl do jednoho z domů v centru města a tady pak překonal zámek vedoucí do bytu poškozené. Jak okradená uvedla, ze stolu v kuchyni zmizela hotovost ve výši čtyři tisíce korun. Na případného pachatele čekají obvinění z trestných činů krádeže a porušování domovní svobody.
 
Z pultu sebral telefon
Na obvinění z krádeže čeká 24letý Klášterečák. Když totiž přišel na místní benzínovou čerpací stanici, využil situace a z pultu sebral odložený mobilní telefon za tři tisíce korun.Při vyšetřování pak bylo zjištěno, že během posledních třech let byl již za obdobnou trestnou činnost již odsouzen a tak i nyní bude čelit obvinění z trestného činu.
 
 

vytisknout  e-mailem