Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Dealer pervitinu odhalen

CHOMUTOVSKO - Při prohlídce kriminalisté zajistili více než 120 gramů drogy. 

Z trestného činu nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy je obviněný 44letý muž z Chomutovska. Na stopu se mu kriminalisté dostali při vyšetřování jiného případu distribuce drog. V souvislosti se zmíněným případem získali poznatek, že by se měl dotyčný zabývat distribucí pervitinu. Poté, co prověřili množství operativních informací, rozhodli se policisté případ zrealizovat a muže v listopadu zadrželi. Přitom také provedli prohlídku jeho garáže, kde kromě digitální váhy nalezli i více než 120 gramů pervitinu. Ten měl podle jejich informací přechovávat právě za účelem distribuce dalším osobám.

Prodejem drogy se měl muž zabývat od dubna tohoto roku, a to zejména v místě svého bydliště v obci na Chomutovsku. Tam za ním pro pervitin chodili jeho uživatelé.

Na základě zajištěných důkazů vyšetřovatel muže obvinil ze zmíněného trestného činu. Za jeho spáchání hrozí u soudu obviněnému, který dosud nebyl soudně trestán, až pětiletý pobyt za mřížemi. Vzhledem k zajištěnému množství drogy je pravděpodobné, že se na základě výsledku odborného vyjádření trestní sazba, která mu hrozí, zvýší až na deset let.

por. Mgr. Miroslava Glogovská

tisková mluvčí

Chomutov 21. prosince 2021

Odkazy do noveho okna

foto z prohlídky

foto z prohlídky 

Detailní náhled

foto z prohlídky

foto z prohlídky 

Detailní náhled

foto z prohlídky

foto z prohlídky 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem