Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Další okradená seniorka

ÚSTÍ NAD LABEM - Zloděj u seniorek využívá momentu překvapení a z ruky jim vytrhne kabelku. 

Neznámý zloděj na zastávce v ulici Malátova okradl 71letou seniorku. Zloděj využil momentu překvapení a z ruky jí vytrhl kabelku s doklady, finanční hotovostí a dalšími věcmi. Následně z místa rychle utekl směrem do ulici SNP. Seniorka naštěstí nebyla zraněna, ale utrpěla šok.
Popis pachatele: muž okolo 20 let, vysoký asi 180 cm, světlé pleti, štíhlé postavy, krátké tmavé nagelované vlasy.

Z vozidla zmizela hudební aparatura
Dosud neznámý pachatel se v průběhu noci v Chlumci v ulici Skřivánčí vloupal do osobního vozidla VW Passat, ze kterého následně odcizil autorádio, hudební a zvukovou aparaturu, hudební nástroje a další příslušenství. Majiteli tak byla způsobena celková škoda kolem 77 tisíc korun.

Vloupání do večerky
Ústečtí policisté pátrají po pachateli, který se v průběhu noci na Klíši vloupal do tamní večerky. Z této večerky následně odcizil větší množství cigaret, alkoholu, cukrovinek a z pokladny finanční hotovost. Dále odcizil monitor a dvě web kamery. Celková způsobená škoda se pohybuje kolem 98 tisíc korun.

Zloděj u sklepní kóje vysadil dveře
Neznámý zloděj se v Krásném Březně v ulici Čechova vloupal do sklepní kóje, ze které následně odcizil barevný televizor, in-line brusle a dětské oblečení. Svým jednáním majiteli způsobil škodu kolem 15 tisíc korun.

vytisknout  e-mailem