Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Cizinec byl v pátrání

TEPLICKO - Na muže byl vydán evropský zatýkací rozkaz a další zprávy. 

Cizinec byl v pátrání

     Policisté na hraničním přechodu Cínovec chytili 59letého cizince, na kterého byl v lednu vydán v Německu evropský zatýkací rozkaz. Muž, který přijížděl do naší republiky, byl policisty po lustraci zadržen a po provedení všech nezbytných úkonů eskortován do vazební věznice, kde bude čekat na vydání do sousední země.

Krádež nafty

     Ze zločinu krádeže je podezřelý neznámý pachatel, který v katastru obce Jeníkov vnikl do nádrže nákladního auta, ze kterého odčerpal asi deset litrů motorové nafty. Než stihl do přinesených kanystrů přečerpat více pohonných hmot, vyrušil ho hlídač, takže lapka utekl jen s pár litry nafty. I přes nízkou způsobenou škodu mu s ohledem na spáchání krádeže v době nouzového stavu hrozí v případě dopadení až osm let za mřížemi.

Půjčila si a nesplácí

     Z přečinu úvěrového podvodu byla obviněna 27letá žena, která si prostřednictvím internetu zažádala o dvě půjčky. V žádostech ale uvedla nepravdivé údaje o výši svého příjmu a rovněž zamlčela své další finanční závazky. Ze zapůjčených třiceti a dvaceti tisíc korun navíc splatila vždy jen první splátku a další peníze už poškozeným společnostem nezaslala, v případě, že věc skončí u soudu, může být žena odsouzena až k dvouletému vězení.

Odcizené nářadí

     Stavební buňku umístěnou na parcele v Dubí vykradl neznámý zloděj. Odnesl si míchačku, elektrické a různé ruční nářadí, celková škoda přesáhla částku osm tisíc korun. Policisté případ prověřují jako zločin krádeže a po pachateli i ukradených věcech intenzivně pátrají.

5. května 2020, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz

vytisknout  e-mailem