Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Chaty terčem zlodějů

LITOMĚŘICE – Útok na rekreační objekty neustává  

 

 

Chaty terčem zlodějů
Další trestní oznámení ve čtvrtek přijala obvodní oddělení v Litoměřicích a Lovosicích. V chatové oblasti v obci Kamýk se neznámý pobuda vloupal do chatky, ze které si odnesl elektrickou vrtačku, prodlužovací kabel s navíjecím bubnem a dvě brusky. Majiteli způsobil škodu přesahující 4 000 Kč. Jiný poberta se vloupal do chaty pod Košťálovem u Třebenic. V chatě sebral elektromotory a další věci v celkové hodnotě téměř 23 000 Kč. Policisté případy šetří jako podezření z přečinů krádeže a porušování domovní svobody.
 

Obviněn z výroby drog
Těsně před vánocemi kriminalisté Územního odboru Policie ČR obvinili z trestného činu výroba, držení a prodej omamných a psychotropních látek, prekurzorů a jedů muže z Ústí nad Labem. Ten totiž na ubytovně v Sulejovicích přechovával za účelem prodeje pervitin. Při provedené domovní prohlídce policisté drogu zajistili a ta byla poté zaslána k expertíze. Podle trestního zákoníku hrozí muži trest odnětí svobody od dvou do deseti let nebo propadnutí majetku.
 

Řidiči, pozor na alkohol
Silvestr je za dveřmi a je na místě připomenout řidičům, že alkohol za volant nepatří. Opilý řidič za volantem ohrožuje nejen sebe, ale i ostatní účastníky silničního provozu. Pokud plánujete během silvestrovských oslav jízdu, zdržte se popíjení alkoholických nápojů. Veselá nálada se při nebezpečné jízdě může změnit v neštěstí. Pamatujte, že alkohol za volant nepatří!

 

por. Ing. Alena Romová
Litoměřice 30. 12. 2011
 

vytisknout  e-mailem