Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Vánoční benefiční koncert

SOKOLOVSKO – Již jedenáctý ročník.  

Dne 10. prosince 2014 proběhl v Městském domě kultury v Sokolově již jedenáctý ročník Benefičního vánočního koncertu, který pravidelně pořádá Policie ČR v Sokolově ve spolupráci s městem Sokolov. Celým koncertem provázela Hudba hradní stráže a Policie ČR. K příjemné atmosféře přispěli také hosté, kteří na koncertu vystoupili. Pozvání přijal pěvecký sbor Zvonek ze Sokolova a zpěvačka Leona Machálková.
 
Součástí večera bylo předání celkem osmi medailí za zásluhy a bezpečnost, a to dvěma policistům z Obvodního oddělení Sokolov – město, strážníkovi Městské Policie, státní zástupkyni, lékaři, dispečerce na rychlé záchranné služby, poštovní doručovatelce a podnikateli, kteří zachránili život jiného člověka.
 
 
 
 
Finanční dary a výtěžek ze vstupného byl věnován organizaci Domov pro osoby se zdravotním postižením Sokolík v Sokolově. Celkem si na pódiu ředitelka organizace převzala 4 šeky v celkové výši 65 700 Kč. Jako tradičně přispěla společnost Veolia Vodohospodářská společnost Sokolov s částkou 20 000 Kč, dále společnost Marbes Consulting s částkou 10 000 Kč a také firma Lasting sport s částkou 5 000 Kč. Na dobrou věc přispěli také všichni zúčastnění, a to svým vstupným. Výtěžek v letošním roce činil 30 700 Kč.
 
 
 
 
 
 
Děkujeme všem za účast a finanční dary, které byly předány za účelem pomoci druhým.
 
nprap. Kateřina Krejčí
15. 12. 2014

 

Odkazy do noveho okna

Benefiční vánoční koncert

Benefiční vánoční koncert 

Detailní náhled

Benefiční vánoční koncert

Benefiční vánoční koncert 

Detailní náhled

Benefiční vánoční koncert

Benefiční vánoční koncert 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem