Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Pomozte při pátrání po seniorovi

KARLOVARSKÝ KRAJ – AKTUALIZACE - Pohřešovaný muž nalezen. 

Chebští kriminalisté pátrají po pohřešovaném 72letém muži ze Skalné, který je střední postavy, má tmavší prošedivělé vlasy a hnědé oči.

Další informace k pohřešované osobě naleznete zde (v případě, že tento odkaz již není aktivní, byla pohřešovaná osoba nalezena).

Pohřešovaný muž byl naposledy viděn v noci z pondělí na úterý 22. 10. 2019, kdy byl společně se svým bratrem v lese v blízkosti státní hranice se SRN v katastrálním území obce Plesná, okres Cheb, kde byli jako myslivci na lovu. Měli se sejít u vozidla, kam již pohřešovaný nedorazil.

Na sobě měl zelené myslivecké oblečení a u sebe loveckou pušku. Pohřešovaný muž neužívá léky, nelze však s ohledem na jeho věk vyloučit zdravotní problémy. Telefon pohřešovaného je v současné době nedostupný.

Do pátrání po seniorovi bylo nasazeno několik desítek policistů, kteří prohledávají lesy v blízkosti Plesné.

V případě jakýchkoliv informací k této pohřešované osobě volejte na bezplatnou telefonní linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu.

nprap. Jakub Kopřiva
22. 10. 2019

Aktualizace ke dni 23. 10. 2019

Během úterý dne 22. 10. 2019 probíhalo rozsáhlé pátrání po 72letém pohřešovaném muži. Do pátrací akce bylo nasazeno téměř šest desítek policistů a hasičů, kteří propátrávali lesy v blízkosti Plesné. Do akce byl nasazen také policejní vrtulník s termovizí. O spolupráci při pátrání byli požádáni také němečtí kolegové, kteří taktéž do akce nasadili policejní vrtulník. Následně probíhala přeshraniční pátrání akce, při které čeští a němeční policisté společně s hasiči propátrávali území společně. Ve večerních hodinách musela být pátrací akce přerušena.

Ve středu dne 23. 10. 2019 hned od ranních hodin pátrací akce pokračovala. Do akce bylo povoláno téměř osm desítek policistů a hasičů. Nasazeni byli i tři speciální psi na plošné vyhledávání.  I na území Německa dnes probíhalo pokračování pátrácí akce, do které byla nasezena stovka německýchpolicistů. Během pátrácí akce byl pohřešovaný muž vypátrán v katastrálním území obce Luby. Následně byl předán posádce Zdravotnické záchranné služby, která jej převezla do nemocnice k vyšetření. 

mjr. Bc. Kateřina Krejčí
23. 10. 2019

vytisknout  e-mailem