Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Pátráme po pohřešovaných dívkách

CHEBSKO - Volejte na linku 158. 

Chebští kriminalisté pátrají po pohřešovaných dívkách ve věku 14 a 16 let, které by se dle zjištěných poznatků měly pohybovat spolu. Čtrnáctiletá dívka je přibližně 165 cm vysoké střední postavy, má černé dlouhé vlasy a černé oči. Šestnáctiletá dívka je přibližně 155 cm vysoké hubené postavy, má dlouhé černé vlasy a černé oči. 

Další informace k pohřešovaným dívkám naleznete zde a zde (v případě, že tento odkaz již není aktivní, byla pohřešovaná osoba nalezena). 

Pohřešování obou dívek oznámil ve středu 10. května letošního roku pracovník Dětského domova Mariánské Lázně, který uvedl, že obě dívky téhož dne odešly společně na povolenou vycházku, odkud se do současné doby nevrátily a nedaly o sobě nikomu vědět. Mladší dívka na sobě při odchodu měla černou zimní bundu, černé legíny a bílé tenisky. U sebe má také mobilní telefon, který je ale vypnutý. Starší dívka na sobě měla mít bílou mikinu, modré džíny a bílé boty značky Adidas. Dívky neužívají žádné léky a neměly by být ohroženy na životě. 

V případě jakýchkoliv informací k pohřešovaným dívkám volejte na bezplatnou telefonní linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu. 

nprap. Jan Bílek
11.5.2023

vytisknout  e-mailem