Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Pátráme po pohřešovaném muži

CHEBSKO – Volejte na linku 158. 

Chebští kriminalisté pátrají po pohřešovaném 28letém muži z Chebska, který je přibližně 170 cm vysoké štíhlé postavy, má krátké černé vlasy s blonďatým ostrůvkem uprostřed a hnědé oči. Nad levým okem má tetování. 

Další informace k pohřešovanému muži naleznete zde (v případě, že tento odkaz již není aktivní, byla hledaná osoba nalezena).

Pohřešování muže oznámila v pondělí 1. května letošního roku jeho přítelkyně. Pohřešovaný muž odešel v neděli 30. dubna letošního roku kolem dvacáté hodiny slavit májku do hospody na fotbalovém hřišti v Dolním Žandově. Z uvedené hospody kolem půl desáté hodiny večerní naposledy telefonoval se svou přítelkyní. Na sobě má mít sobě šedo černou bundu, černé kalhoty, šedou mikinu zn. Jordan a černé tenisky s bílými pruhy zn. Adidas. Muž neužívá žádné léky. Mobilní telefon má nedostupný. Do místa bydliště se nevrátil a do současné doby o sobě svým příbuzným či známým nepodal žádnou zprávu. 

V případě jakýchkoliv informací k pohřešovanému muži volejte na bezplatnou telefonní linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu.

nprap. Jan Bílek
2.5.2023

vytisknout  e-mailem