Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Loupežné přepadení se zbraní

CHEBSKO – Pomozte s dopadením pachatele. 

V pátek dne 12. července 2019 přesně v poledne došlo v Aši – část Doubrava k loupežnému přepadení. Toho se měl dopustit dosud neznámý maskovaný pachatel, jenž byl přibližně 180 cm vysoké postavy a byl oblečen do teplákové soupravy s kapucí tmavé barvy. V ruce měl držet krátkou střelnou zbraň, se kterou mířil na obsluhu prodejny a požadoval po ní vydání peněz. Prodavačka mu z obavy o svůj život a zdraví vydala necelých 800 euro a muž poté utekl z prodejny pryč. Naštěstí nedošlo k žádnému zranění osob.

Kriminalisté v dané věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání zvlášť závažného zločinu loupeže. Žádáme náhodné svědky, kteří dne 12. července 2019 kolem poledne procházeli obcí Doubrava a mohli by poskytnout informace, které by kriminalistům pomohli s dopadením pachatele, aby zavolali na linku 158 nebo se obrátili na nejbližší policejní služebnu. Dále žádáme řidiče vozidel, kteří mají ve svých vozidlech kamerové zařízení a projížděli v danou dobu tímto místem, aby se i oni přihlásili na linku 158. Jejich kamerové záznamy by taktéž mohly přispět k objasnění tohoto případu.

nprap. Bc. Zuzana Týřová
15. 7. 2019

DODATEK ZE DNE 22. 7. 2019:

Chebští kriminalisté nadále prověřují případ loupežného přepadení ze dne 12. 7. 2019. K popisu dosud neznámého pachatele můžeme uvést, že byl přibližně 180 – 185 cm vysoké štíhlé postavy, bílé pleti a plešatý. Na sobě měl při činu sportovní černé tepláky s vyobrazením bílého nápisu A C A B na pravé nohavici a bílého nápisu 13 12 na zadní straně tepláků v oblasti hýždí. K nim měl oblečenou sportovní černou bundu přes hlavu s kapucí, s dvěma podélnými bílými pruhy na obou rukávech a s nápisem bílé barvy Londsdale na levé straně v oblasti hrudníku. Na nohou měl černé sportovní boty. Žádáme veřejnost, aby v případě jakékoliv informace k pachateli, která by nám pomohla k jeho dopadení, zavolali na tísňovou linku 158 nebo se obrátili na jakoukoliv policejní služebnu.

video NP

nprap. Bc. Zuzana Týřová
12. 7. 2019

Odkazy do noveho okna

NP loupež

NP loupež 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem