Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Loupež na benzinové čerpací stanici

SOKOLOVSKO – Muž pod pohrůžkou zbraně požadoval vydání peněz. 


Sokolovští kriminalisté v současné době šetří případ loupežného přepadení benzinové čerpací stanice v Sokolově, ke kterému mělo dojít dne 25. prosince 2020 okolo půl osmé ráno.

V tuto dobu vstoupil do prostoru benzinové čerpací stanice maskovaný muž, který přešel k pokladnám a s namířenou krátkou střelnou zbraní požadoval po obsluze vydání finanční hotovosti. Poté, co mu pokladní vydala finanční hotovost několik tisíc korun, z místa činu odešel.

K popisu pachatele by se mělo jednat o muže cca 170-175 cm vysoké postavy. Na sobě měl tmavou modrou bundu, rifle, přes hlavu kapuci a na ústech roušku. Na nohou černé tenisky s bílým pruhem a přes rameno pánskou etui na popruhu černé barvy.

Žádáme svědky, aby v případě jakýchkoliv informací k této osobě či poznatky k tomuto případu volali na bezplatnou telefonní linku 158 nebo se obrátili na nejbližší policejní služebnu a přispěli tak kriminalistům k objasnění tohoto případu.

por. Bc. Zuzana Týřová
25. 12. 2020

DODATEK:
První svátek vánoční strávili sokolovští kriminalisté šetřením tohoto případu a jejich usilovná práce se vyplatila. Pachateli však tento den moc štěstí nepřinesl, neboť ještě týž den v podvečer byl kriminalisty za svůj čin zadržen. 

video ze zadržení zde

Po převezení na policejní oddělení zahájili kriminalisté trestní stíhání 31letého muže ze Sokolova, kterého obvinili ze spáchání zvlášť závažného zločinu loupeže. Kriminalisté během dnešního dne podají státnímu zástupci podnět k vydání návrhu na jeho vzetí do vazby. Na rozhodnutí si obviněný muž prozatím počká v policejní cele. V případě prokázání viny mu tak hrozí trest odnětí svobody na dvě léta až deset let.

por. Bc. Zuzana Týřová
26. 12. 2020

vytisknout  e-mailem