Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Kradl opakovaně

CHEBSKO, KARLOVARSKO – Hrozí mu až pětiletý trest odnětí svobody.  

Chebští kriminalisté sdělili obvinění ze spáchání pokračujícího přečinu krádeže 34 letému muži ze Sokolovska. Ten měl v půlce ledna v Chebu překonat oplocení a vniknout do areálu místní firmy. Zde měl z klecí odcizit kolem třech desítek prázdných 10kg propanbutanových láhví, které měl naložit na přívěsný vozík, který byl zaparkovaný v areálu firmy. Ten měl odcizit společně i s propanbutanovými láhvemi, čímž způsobil firmě škodu předběžně odhadnutou kolem 44 000 korun.
 
V dalším případě měl na přelomu měsíce ledna a února v Chebu na ulici Truhlářská vniknout po vypáčení zámku do skladu prodejny, odkud měl odcizit několik sad alu disků, dále několik sad pneumatik a díl výfuku. Svým jednáním tak způsobil společnosti škodu předběžně odhadnutou kolem 95 000 korun.
 
Dále měl dne 6. 2. 2014 v ranních hodinách v Karlových Varech překonat plot a vniknout do areálu autobazaru. Odtud se měl pokusit odcizit čtyři kompletní kola k vozidlu značky BMW. Odcizit se mu podařilo však jen dvě kola a další dvě měl ponechat na místě. Tímto jednáním způsobil majiteli autobazaru škodu kolem 28 000 korun.
 
Chebští kriminalisté podali podnět státnímu zástupci k vydání návrhu na vzetí obviněného do vazby. Na rozhodnutí si počká v policejní cele.
 
prap. Kateřina Krejčí
nprap. Zuzana Týřová
11. 2. 2014

vytisknout  e-mailem