Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Krádež nářadí a televizoru

SOKOLOVSKO – Dva mladíci chtěli krást. 

Devatenáctiletý mladík měl využít zaneprázdněnosti pracovníka obchodu, který nakládal zboží k rozvozu. V nestřeženém okamžiku měl vejít otevřenými dveřmi do skladu vzít si krabici s LED televizorem – monitorem v hodnotě 5 400 Kč. Při odchodu byl však spatřen zaměstnancem prodejny, ten se za ním rozeběhl a zastavil ho. Při zadržení mladíka došlo k pádu krabice na zem. Zboží se naštěstí nepoškodilo a bylo vráceno zpět do skladu.
Přivolaná policejní hlídka mladíka zajistila a převezla na obvodní oddělení k výslechu, kde mu bylo následně sděleno podezření z krádeže. V případě prokázání viny mu hrozí až dvouletý trest odnětí svobody.
 
Podezření z krádeže vloupáním si vyslechl dvacetiletý mladík z Nového Sedla. Loketští policisté mladíka podezřívají z vloupání do vozidla, ke kterému mělo dojít v polovině prosince loňského roku v Novém Sedle. Mladík se měl vloupat do nákladového prostoru zaparkovaného vozidla Ford Tranzit a odcizit různé elektrické nářadí. Nářadí v ceně 4 tisíc korun měl poté prodat v bazaru a utrženou finanční hotovost si ponechat pro svoji potřebu. Za krádež hrozí podezřelému až dvouletý trest odnětí svobody.
 
nprap. Mgr. Kateřina Böhmová
3. ledna 2013

vytisknout  e-mailem