Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Dva případy

SOKOLOV - Pokusil se o vybrat z bankomatu 

Nové Sedlo – Srazil lišku
 
Na nájezdu na rychlostní komunikaci R6 u obce Nové Sedlo došlo 25. 10. 2012 v 10.45 hodin ke střetu osobního vozidla a lišky. Řidič Mercedes Benz jel ve směru od obce Nové Sedlo k rychlostní komunikaci. Do jízdní dráhy vozidla mu vběhla liška. Řidič již nedokázal střetu se zvířetem zabránit a došlo ke střetu. Liška po střetu s vozidlem odběhla. Na vozidle je škoda předběžně vyčíslena na částku 50 000 Kč. Řidič se podrobil dechové zkoušce, která vyšla s negativním výsledkem.
 
Sokolov - Vzal peněženku a chtěl vybrat finanční hotovost
 
Necelý měsíc stačilo policistům z Obvodního oddělení Sokolov město k vyřešení případu. Policisté sdělili podezření 18letému muži ze spáchání přečinu neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. V září letošního roku měl mladík v jedné z restaurací v Sokolově využít nepozornosti a podnapilosti poškozené, která měla svou kabelku uloženou na zemi u stolu a z té ji vypadla peněženka. Žena měla v peněžence osobní doklady, platební kartu a doklady od vozidla. Podezřelý měl peněženku sebrat a opustit restauraci. Muž se měl pokusit o výběr finanční hotovosti v bankomatu, avšak neúspěšně. Poškozené vznikla škoda ve výši 750 Kč jako náklady spojené s blokací karet a na vydání nových dokladů.
Za neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku hrozí podezřelému v případě prokázání viny až dvouletý trest odnětí svobody.
 
nprap. Mgr. Kateřina Böhmová
26. října 2012

vytisknout  e-mailem