Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Drobné krádeže

KARLOVARSKÝ KRAJ – Odcizili mobil, parfémy a oblečení. 

Bývalé přítelkyni odcizil mobil
Jednadvacetiletý cizinec měl mít v sobotu 30. května letošního roku slovní rozepři se svou bývalou osmnáctiletou přítelkyní. Po hádce jí měl odcizit mobilní telefon a utéct. Tímto svým jednáním jí měl způsobit škodu přibližně dva tisíce korun.

Karlovarští kriminalisté zahájili trestní stíhání jednadvacetiletého cizince, kterého obvinili ze spáchání přečinu krádeže.

V případě prokázání viny hrozí cizinci, který již byl v minulosti za krádeže pravomocně odsouzen, trest odnětí svobody až na tři roky.

Odcizila parfémy či legíny
Krádeže se měla v neděli 20. prosince letošního roku dopustit také pětatřicetiletá žena z Aše, která již byla v minulosti za krádeže pravomocně odsouzena. Žena měla navštívit místní prodejnu a po chvíli odcizit několik kusů parfémů a také dětské legíny. Tímto svým jednáním měla způsobit škodu několik set korun.

Sokolovští kriminalisté zahájili trestní stíhání pětatřicetileté ženy, kterou obvinili ze spáchání zločinu krádeže.

Nyní jí v případě prokázání viny hrozí trest odnětí svobody na dvě léta až osm let, neboť se takového činu dopustila za stavu ohrožení státu nebo za válečného stavu, za živelné pohromy nebo jiné události vážně ohrožující život nebo zdraví lidí, veřejný pořádek nebo majetek.

nprap. Jakub Kopřiva
22. 12. 2020

vytisknout  e-mailem