Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Dítě v ohrožení

KARLOVARSKÝ KRAJ – Volejte na linku 158. 

Policisté v Karlovarském kraji pátrají po pohřešované 14leté dívce z Kadaně, která je přibližně 160 cm vysoké střední postavy a má tmavé hnědo-černé rovné vlasy po ramena. 

Další informace k pohřešované dívce naleznete zde (v případě, že tento odkaz již není aktivní, byla osoba nalezena).

Pohřešovaná dívka byla v pondělí 18. října letošního roku převezena z Chebu do organizace SOS Sluníčko Karlovy Vary – Dvory. V pátek 22. října odešla společně s několika dalšími dětmi na dětské hřiště nacházející se u panelových domů v ulici Svatošská. Po chvíli začala z hřiště odcházet, proto se za ní vydala pečovatelka organizace. Ta jí ovšem následně ztratila z dohledu. 

Pohřešovaná dívka měla na sobě v době odchodu z dětského hřiště černou koženkovou bundu do pasu, melírované elastické tepláky šedo-bílé barvy a na nohou měla černo-bílé sportovní boty. V uších měla mít výrazné kruhové náušnice.

V pokoji pohřešované dívky byl v neděli 24. října nalezen dopis, ve kterém psala o svých problémech a možném sebepoškození. Z tohoto důvodu je dívka v ohrožení života. 

Pohřešovaná dívka neužívá žádné léky.  

V případě jakýchkoliv informací k této pohřešované osobě volejte na bezplatnou telefonní linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu.

nprap. Jakub Kopřiva
24. 10. 2021

vytisknout  e-mailem