Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

"Řídím piju nealko pivo"

PRAHA VENKOV - ZÁPAD - Dopravně preventivní akce proběhla 28. července 2014 

Již několik let probíhá během července a srpna na území České republiky dopravně-preventivní projekt Policejního prezídia České republiky ve spolupráci s Českým svazem pivovarů a sladoven "Řídím piju nealko pivo."
 
I na území Středočeského kraje se projekt realizuje na vytipovaných místech ve spolupráci s dopravní policií, oddělením tisku a prevence a zástupcem z Českého svazu pivovarů a sladoven.
 
Při této akci probíhají kontroly řidičů na pozemních komunikacích, které jsou zaměřeny především na kontrolu alkoholu. Každý vzorný řidič, který má negativní výsledek dechové zkoušky na alkohol dostane nealkoholické pivo a jednorázový tester na alkohol.
 
Na území Prahy venkov - ZÁPAD akce letos proběhla 28. července 2014 v dopoledních hodinách v obci Strnady a další je plánovaná na 4. srpna 2014 na jiném, předem vytipovaném místě. Dopravní policisté zkontrolovali čtyřicet vozidel a u řidičů provedli dechovou zkoušku na alkohol. U žádného z kontrolovaných řidičů nebyla zjištěna přítomnost alkoholu v dechu. Při včerejší kontrole byly uděleny blokové pokuty v celkové výši 1700 Kč. U dvou řidičů z důvodu nevyhovujícího technického stavu vozidla a u dalších dvou kvůli nerozsvíceným světlům u vozidla.

Bc. Barbora Schneeweissová
Oddělení tisku a prevence
P ČR Praha venkov - ZÁPAD
29. července 2014
 
Odkazy do noveho okna

kontrola 1

kontrola 1 

Detailní náhled

kontrola 3

kontrola 3 

Detailní náhled

kontrola 4

kontrola 4 

Detailní náhled

kontrola 5

kontrola 5 

Detailní náhled

kontrola 6

kontrola 6 

Detailní náhled

kontrola 7

kontrola 7 

Detailní náhled

kontrola 8

kontrola 8 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem