Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Policie pokračuje v náboru nových policistů

Praha venkov - VÝCHOD – Pro nově přijaté policisty platí náborový příspěvek 150 tisíc korun i v roce 2019. 

Pro Ti, kteří by se chtěli podílet na zajišťování bezpečnostní situace a veřejného pořádku ve společnosti, být součástí ozbrojené složky, prosazovat zákonnost, chránit práva a svobody osob, preventivně působit proti trestné činnosti a usilovat o trvalou podporu a důvěru společnosti - přidejte se k nám!

Nově přijatí policisté mají nárok na náborový příspěvek 150.000,- Kč. V současné době služební příjem včetně všech příplatků při nástupu činí 24.220,- Kč hrubého. Po úspěšném ukončení roční základní odborné přípravy se služební příjem navýší na 29.940,- až 31.940,- Kč hrubého dle služebního zařazení.

Na územním odboru Praha venkov – Východ nabízíme volná místa na základních útvarech, a to na obvodním oddělení  Brandýs nad Labem, Čelákovice, Úvaly, Odolená Voda. Volná místa jsou také na úseku dopravní služby.

Nabízíme: šest týdnů dovolené, kariérní postup (po odsloužených letech např. kriminální služba, operační středisko, Útvar rychlého nasazení), možnost dalšího vzdělání, bezúročné půjčky, příspěvky na pojištění, ozdravné pobyty, již po šesti letech služby nárok na odchodné, po 15 letech služby dokonce doživotní výsluhový příspěvek.

Základní podmínky: české občanství, věk nad 18 let, středoškolské vzdělání s maturitou, trestní bezúhonnost, zdravotní, fyzická a osobnostní způsobilost (psychologické vyšetření), nebýt členem politických stran nebo hnutí, nevykonávat živnostenskou nebo jinou výdělečnou činnost a nebýt členem řídících nebo kontrolních orgánů právnických osob, které vykonávají podnikatelskou činnost.

V případě zájmu vyzkoušet si své schopnosti a získání více informací o práci u Policie ČR náš můžete kontaktovat na územním odboru v Brandýse nad Labem na telefonu 974 881 207, případně na telefonním čísle 606 769 855.

Bližší informace k náboru naleznete: zde

policie.cz/clanek/stale-prijimame-nove-uchazece-do-rad-stredoceske-policie-rozcestnik.aspx

por. Mgr. Eva Hašlová
tisková mluvčí PČR Praha venkov – Východ
14.1.2019

vytisknout  e-mailem