Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Uzavření Husovického tunelu

BRNO: Upozornění pro motoristy. 

Aktualizace: 13:30
 
Provoz v obou směrech byl obnoven krátce po třinácté hodině. Situace na silnicích se vrátila do normálu.
 
Aktualizace:11:30
 
Provoz v okolí Husovic je velmi silný, motoristům jedoucím od Husovic do Králova Pole doporučujeme jet po Provazníkově ulici a kolem plaveckého stadionu a OC Královo Pole pokračovat na Svitavy. Aktuálně je na trase provoz na stupni 2.
 
Upozorňujeme motoristy, že dnes bude omezen provoz v Husovickém tunelu. S komplikacemi je nutno počítat přibližně od 10:30, kdy nebude možno projet od Husovic směrem do Králova Pole, zhruba od 11 hodin pak bude uzavřen i druhý směr od Králova Pole do Husovic. Uzávěra potrvá asi do 13 hodin. Důvodem je plánované cvičení složek Integrovaného záchranného systému. Bližší informace najdete na stránkách HZS (www.firebrno.cz).
 
Všem motoristům doporučujeme, aby se lokalitě v uvedený čas vyhnuli. Pokud bude jízda tímto směrem nezbytná, počítejte na odklonových trasách s hustým provozem. Do opatření budou nasazeny desítky policistů. Na klíčových křižovatkách budeme regulovat provoz, dbejte prosím pokynů policistů a poslouchejte dopravní zpravodajství. Pokud se budete pohybovat na silnicích v této části Brna, raději počítejte se zdržením.
 
por. Pavel Šváb, 31.10.2013
 
Zvukový záznam: 3110_husovický tunel.mp3

vytisknout  e-mailem