Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Uzavírka spojnice z Častolovic na Solnici

RYCHNOVSKO – Doprava povede po objízdných trasách. 

Hned po Velikonocích čeká řidiče komplikace na frekventované silnici směřující z Častolovic na Solnici i opačným směrem. Od úterý 6. dubna začíná z důvodu stavebních prací uzavírka Komenského ulice v Častolovicích v délce 1 km a řidiči se proto nedostanou na tranzitní komunikaci k průmyslové zóně Kvasiny. Veškerá doprava bude vedena po objízdných trasách a policisté apelují na řidiče, aby respektovali dopravní značení, chovali se vzájemně ohleduplně ke všem účastníkům silničního provozu a dodržovali pravidla, zejména rychlostní limity.

Objízdná trasa pro vozidla do 3,5 t vede z obce Čestice ze silnice č.I/11 na silnici č.III/3209 přes obce Olešnice, Hoděčín, Lično a Třebešov, kde se řidiči napojí na silnici č.II/321 směr Solnice. Tato objížďka je obousměrná.

Objízdná trasa pro vozidla nad 3,5 t povede po silnici č.I/11 přes Častolovice, Kostelec nad Orlicí, Doudleby nad Orlicí a Vamberk, kde se na kruhovém objezdu trasa odklání na silnici č.I/14 přes obec Lupenice, Rychnov nad Kněžnou, Lipovka až do Solnice. I tato objížďka je obousměrná.

Na objízdných trasách jak pro nákladní vozidla, tak pro veškerý ostatní provoz budou na řádné chování motoristů dohlížet i dopravní hlídky.

Další informace:

por. Mgr. Alena Kacálková, kpt. Mgr. Eva Prachařová
5.4.2021

vytisknout  e-mailem