Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Uzavírka frekventovaných komunikací ve městě

LIBEREC - V prvním červencovém týdnu dochází v centru města k úplné uzavírce části komunikace v ulici Dr. M. Horákové a v ulici Londýnská. 

V prvním červencovém týdnu dochází k v centru města Liberce k úplné uzavírce dvou důležitých a frekventovaných komunikací. 

Od 1. 7.2016 do 30.11.2016  dojde z důvodu zřízení pracovního místa pro  rekonstrukci mostu na silnici I. třídy č. 13  I v ulici Londýnská (u čerpací stanice a cyklostezky vedoucí k fotbalovému stadionu U Nisy), k úplné uzavírce silničního provozu na silnici I/13 I. V souvislosti s úplnou uzavírkou dojde k dočasnému přemístění zastávek linkové autobusové dopravy a městské hromadné dopravy. 

Od 11.7. 2016 do 30.11.2016 bude z důvodu realizace stavby s názvem "Oprava komunikace Dr. M. Horákové v úsku Melantrichova - Hradební"dojde  k úplné uzavírce místní komunikace ul. Dr. M. Horákové v úseku křižovatky s ulicí Melantrichova (nebude průjezdná) po křižovatku s ulicí Hradební (nebude průjezdná).  Objízdná trasa bude ve směru na Rochlice vedena ulicemi Košická, Nákladní, Čechova a zpět do ulice Dr. M. Horákové. Ve směru od Rochlic bude vedena ulicemi k Močálu, Dobiášova, Krejčího, Broumovská, Jablonecká, Na Bídě. Ve směru od Doubí bude vedena ulicemi Hodkovická, České Mládeže na silnici I/35. 

Prosíme řidiče o trpělivost  a dodržování uvedených omezení.
 

3.7.2016
por. Bc. Vladimíra Šrýtrová
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí 

vytisknout  e-mailem