Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Uzamčené koloběžky u stromu přilákaly zloděje

KLADENSKO – Pomozte při dopadení pachatele, který se zmocnil těchto koloběžek. 

Dne 26. června 2020 ve večerních hodinách bylo oznámeno na linku 158 odcizení dvou elektro koloběžek v katastru obce Hřebeč na Kladensku.

Neznámý pachatel v době od 19.00 do 20.00 hodin dne 26. června 26. června 2020 poblíž místní cyklostezky v místě nad přehradou u obce Hřebeč odcizil dvě odložené elektro koloběžky. Jednalo se o koloběžky značky Xiaomi, černé barvy, které byly na volně přístupném pozemku společně spojeny a uzamčeny zámkem ke zde vzrostlému stromu. Pachatel nezjištěným předmětem poškodil zámek a obě elektro koloběžky odcizil. Svým jednáním způsobil celkovou škodu ve výši 20 100,-Kč.

Policisté obvodního oddělení Unhošť nyní případ prošetřují jako podezření z trestného činu krádeže a po pachateli i odcizených elektro koloběžkách pátrají.

Policie vyzývá občany, kteří v inkriminované době  mohli v těchto místech spatřit podezřelou osobu poblíž stromu, kde byly koloběžky umístěny a nebo pachatele na elektro koloběžkách v tomto uváděném čase, aby poskytli informace na nejbližší policejní služebnu nebo na linku 158 a svými poznatky pomohli při dopadení pachatele.


nprap. Jana Šteinerová
tisková mluvčí
P ČR  Kladno
30. června 2020

vytisknout  e-mailem