Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Už více než rok a půl pátrá policie po dvaačtyřicetiletém muži, který je podezřelý ze spáchání majetkové trestné činnosti a trestné činnosti v oblasti drogové kriminality

BENEŠOVSKO – Pohybovat se může v komunitách osob bez přístřeší na území hlavního města Prahy a jejím okolí, v okresech Beroun a Benešov. 

Pátrání po tomto hledaném muži vyhlásila Policie České republiky dne 26. července 2016. Je totiž důvodně podezřelý ze spáchání majetkové trestné činnosti a trestné činnosti v oblasti drogové kriminality. Také proto po něm pátrá hned několik organizačních článků Policie ČR. Dotyčný se může pohybovat v komunitách osob bez přístřeší na území Hlavního města Prahy a jejím okolí, v okrese Beroun a Benešov.

Hledaný dvaačtyřicetiletý muž je české národnosti, má štíhlou, 187 cm vysokou postavu, modrozelené oči a tmavě hnědé až hnědočerné vlnité středně dlouhé vlasy. Vzhledem odpovídá věku 40 až 45 let. Kulhá na pravou nohu.

Přestože se policisté snaží tohoto muže už více než rok a půl vypátrat, nebyli dosud úspěšní. Obracejí se proto na širokou veřejnost s žádostí o pomoc a spolupráci. Přivítají jakékoliv poznatky k jeho osobě. Zároveň občany upozorňují, aby se jej nepokoušeli sami zadržet, ale neprodleně kontaktovali linku tísňového volání 158. Děkujeme.

por. Bc. Eva Stulíková
tisková mluvčí
P ČR Benešov
20. února 2018

vytisknout  e-mailem