Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Úvodního vhození puku na led se na extraligovém zápase v Liberci ujal brig. gen. Mgr. Jan Švejdar

KRAJ - Bílí tygři včera děkovali složkám IZS. 

Včera do Home Credit Arény v Liberci pozvali Bílí tygři záchranáře Libereckého kraje v rámci akce "HC Bílí tygři děkují složkám IZS", kterým vzdali poctu v průběhu svého domácího utkání s Vervou Litvínov. Liberecký hokejový klub spolupracuje se složkami Integrovaného záchranného systému velmi úzce a naší pomoci si hodně cení.

Před úvodním bully předal kapitán Bílých tygrů zástupcům jednotlivých sborů pamětní dresy s čísly, která symbolizují jejich organizace. Policejní prezident brig. gen.  Mgr. Jan Švejdar převzal dres se stopadesátosmičkou.3

Policejní prezident se také ujal prvního vhození kotouče na led. Utkání mezi extraligovými týmy HC Bílí tygři Liberec a HC Verva Litvínov skončilo vítězstvím domácích 5 : 4 a sledovalo ho 6 782 diváků. Mezi oběma přestávkami převzali významná ocenění z rukou policejního prezidenta a ředitele Krajského ředitelství policie Libereckého kraje plk. Mgr. Vladislava Husáka policisté libereckého krajského ředitelství. Dva z nich obdrželi plaketu Policie České republiky za dlouhodobé dosahování velmi dobrých pracovních výsledků a  devět policistů odznak policejního prezidenta za službu v zahraničí III. stupně. Plukovník Mgr. Vladislav Husák navíc ocenil medailí Krajského ředitelství policie Libereckého kraje čtyři studenty střední školy v Kateřinkách , kteří zachránili život muži v bezvědomí s vážným poraněním hlavy tím, že mu poskytli masáž srdce a přivolali profesionální pomoc.

13. 2. 2020
por. Bc. Ivana Baláková
tisková mluvčí KŘP Libereckého kraje

vytisknout  e-mailem