Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Uvízl v poli

LITOMĚŘICE - Alkohol za volant nepatří! 

Jezdili pod vlivem alkoholu
Policie ve Štětí zadržela v noci z 16. na 17. 3. hned dva řidiče, kteří se posilnili před jízdou alkoholem.
 

Včera 16. 3. okolo 22té hodiny to byl 32letý řidič ve vozidle zn. VAZ, kterého policisté kontrolovali před podnikem MONDI. Řidič nejen že nevlastnil žádné oprávnění k řízení motorových vozidel, ale při dechové zkoušce na alkohol nadýchal 2,90 promile!

Dalšího řidiče ve vozidle zn. Daewoo policisté zastavovali dnes v časných ranních hodinách ve Štětí v ul. ČSA. 25letý řidič nereagoval na opakovanou výzvu policistů k zastavení vozidla. Ujížděl směrem na obec Jevišovice, kde s vozidlem uvízl v poli. Tento řidič také nevlastnil řidičské oprávnění a dechová zkouška na přítomnost alkoholu v dechu byla pozitivní. Řidič nadýchal 1.38 promile!
Oba řidiči jsou podezřelí z trestného činu Ohrožení pod vlivem návykové látky a podle trestního zákoníku jim hrozí trest odnětí svobody až na jeden rok.
 

Krádež vozíku
Neznámý pachatel se vloupal v obci Brníkov na dvůr pozemku. Ze vstupních vrat odstranil řetěz a visací zámek a odcizil přívěsný vozík za automobil. Škoda je vyčíslena na 19 tisíc korun. Libochovičtí policisté pátrají po neznámém pachateli, který je podezřelý z trestného činu Krádeže.
 

Dne 17. 3. 2010
 

vytisknout  e-mailem