Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Kriminalistický ústav

Policie České republiky – Kriminalistický ústav

Nový náměstek ředitele

Dne 1. března 2011 byl jmenován do funkce náměstka ředitele Kriminalistického ústavu Praha Policie ČR (KÚP) pro výkon plk. Mgr. Ľuboš Kothaj, který do současné doby zastával funkci vedoucího odboru Kanceláře ředitele KÚP. 

Plukovník Kothaj absolvoval magisterské studium na Policejní akademii ČR v Praze. U policie pracuje od roku 1993. Po ročním působení u Pohraniční policie v Bílé přestoupil do KÚP, kde začínal na oddělení fonoskopie. Poté pracoval na oddělení počítačové kriminality a v letech 2000 až 2007 zastával funkci vedoucího oddělení technického rozvoje a informatiky. V roce 2008 se stal vedoucím odboru servisních služeb a o rok později vedoucím odboru Kanceláře ředitele. 
 
Za dobu své praxe v KÚP publikoval několik odborných článků v kriminalistických monografiích, byl činný v oblasti vědy a výzkumu. Od roku 2004 byl spoluřešitelem projektu „Multilicence na vstup do Web of Knowledge (přístup do Web of Science a Journal Citation Reports)“.    
 
Disponuje negativním lustračním osvědčením a osvědčením o způsobilosti ke styku s utajovanými informacemi pro stupeň TAJNÉ.
 
Plukovník Kothaj se, v návaznosti na priority ředitele KÚP, ve své funkci bude snažit zkvalitnit příjem a vyřizování požadavků dožadujících útvarů, prohloubit spolupráci s ostatními policejními útvary a v neposlední řadě posílit firemní kulturu, kterou pokládá za nezbytnou součást policejní práce.   
 
 
kpt. Mgr. Petra Srnková
oddělení redakce a PR KÚP
8. 3. 2011
Odkazy do noveho okna

plk. Mgr. Ľuboš Kothaj

plk. Mgr. Ľuboš Kothaj 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem