Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Pokus vraždy

KRAJ- Pachatel je po smrti, nelze proti němu zahájit trestní stíhání. 

AKTUALIZACE ze dne 23. 8. 2022, 10:10
V současné době včerejší událost ze Dvora Králové nad Labem prověřujeme pro podezření ze spáchání zvlášť závažného zločinu pokus vraždy, kterého se dopustil 34letý muž. Z důvodu, že útočník na místě podlehl zraněním, které si způsobil sám nožem, nelze proti němu zahájit trestní stíhání. Případ bude v následujících dnech odložen. 


por. Šárka Pižlová, DiS.
23.8.2022
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dnes ráno krátce po 8. hodině ranní došlo na ulici nábřeží Benešovo ve Dvoře Králové nad Labem k fyzickému napadení mezi mužem a ženou, když muž napadl poškozenou nožem. Útočník měl ženě zasadit několik bodných ran, přičemž mu v jeho jednání následně zabránil kolemjdoucí, který ho z napadené strhl na zem. 
Žena byla letecky transportována do nemocnice v Hradci Králové. 34letý muž na místě zemřel, vyšetřovatelé mimo jiné pracují s verzí, že po činu obrátil nůž proti sobě a sám se usmrtil. 
Na místě probíhá ohledání místa činu, výslechy svědků, abychom mohli určit právní kvalifikaci tohoto protiprávního jednání.

por. Pižlová Šárka, DiS.
22. 8. 2022, 12:30 

vytisknout  e-mailem