Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Ustanovení náměstků policejního prezidenta

Na základě výsledků výběrového řízení policejní prezident plk. Mgr. Martin Červíček rozhodl o ustanovení náměstka policejního prezidenta pro vnější službu a náměstka policejního prezidenta pro službu kriminální policie a vyšetřování. 

Od 1. dubna 2013 se policejní prezident rozhodl na základě výsledků výběrového řízení ustanovit na služební místo náměstka policejního prezidenta pro službu kriminální policie a vyšetřování plk. JUDr. Václava Kučeru, který byl do současné doby pověřen zastupováním uvedeného úseku. Zároveň na základě výběrového řízení se policejní prezident rozhodl ustanovit na služební místo náměstka policejního prezidenta pro vnější službu dosavadního ředitele Krajského ředitelství Moravskoslezského kraje plk. Mgr. Bc. Tomáše Tuhého.
 
Současně rozhodl od 1. dubna 2013 ustanovit na služební místo ředitele Krajského ředitelství policie Moravskoslezského kraje plk. Mgr. Tomáše Kužela a na služební místo ředitele Krajského ředitelství policie Jihomoravského kraje dosavadního ředitele Ředitelství služby dopravní policie Policejního prezidia ČR plk. Ing.  Leoše Tržila.
 
 
plk. Mgr. Pavla Kopecká
tisková mluvčí
20. března 2013

vytisknout  e-mailem