Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Úspěch středočeských policistů

Fotbalová reprezentace Krajského ředitelství policie Středočeského kraje dosáhla jedinečného úspěchu.  

Fotbalová reprezentace Krajského ředitelství policie Středočeského kraje dosáhla jedinečného úspěchu. Středočeští policisté se stali pro letošní rok vicemistrem České republiky v policejní kopané.
 
Policejní mistrovství se konalo ve dnech 22. - 24. června v Písku a Milevsku. Pořadatelem bylo Ředitelství pro řízení lidských zdrojů Policejního prezídia ve spolupráci s Centrem sportu Ministerstva vnitra a Sportovním klubem policie Prezidium Praha.
 
Mistrovského turnaje se zúčastnilo celkem 10 mužstev z celé republiky, která byla rozdělena do 2 skupin. Středočeský tým vyhrál skupinu B bez inkasované branky a vstoupil tak do bojů o medaile z prvního místa. Semifinálový zápas s Jihočechy skončil s krásným výsledkem 2:1 pro náš výběr. Tím se Středočechům otevřela cesta do finále, ve kterém se střetli s výběrem Krajského ředitelství policie hlavního města Prahy. Mistrovské finále skončilo 3:0 ve prospěch pražského týmu, ten byl jediný, který v celém turnaji Středočechy zdolal.
 
Mimo skupinového úspěchu našeho týmu byl oceněn i středočeský gólman Hynek Holan, který byl vyhlášen nejlepším brankářem celého turnaje.  
 
Na tomto jedinečném úspěchu se podíleli policisté z těchto útvarů středočeské policie:
 
Služba kriminální policie a vyšetřování KŘP Středočeského kraje, Odbor služby pořádkové policie KŘP Středočeského kraje, OOK SKPV Mělník, OHK SKPV Kolín, DI Praha venkov-jih, Obvodní oddělení policie Dobříš, Čáslav, Mladá Boleslav, Nymburk, Votice, Uhlířské Janovice, Kolín, Příbram, Vrdy.
 
Hoši, děkujeme!!!
Odkazy do noveho okna

Středočeši

Středočeši 

Detailní náhled

Středočeši 1

Středočeši 1 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem