Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Upozornění pro řidiče jedoucí z Uherského Hradiště na Uherský Brod

UHERSKOHRADIŠŤSKO: Změna délky signálů na semaforech objízdné trasy Kunovic. 

Minulý týden v pátek 24. září 2021 došlo v místních částech Uherského Hradiště - Míkovice a Vésky - ke změně délky signálů na semaforech objízdné trasy Kunovic.

V souvislosti s touto změnou upozorňuje vedoucí Dopravního inspektorátu v Uherském Hradišti npor. Mgr. Robert Rampáček na nově vzniklou dopravní situaci: „V rámci stavební uzavírky obce Kunovice a zejména k posílení bezpečnosti a plynulosti silničního provozu na mezinárodní silnici č. I/50 a na objízdné silnici kolem této stavební uzavírky, byl změněn tzv. signální plán semaforů na čtyřramenné křižovatce na sil. I. třídy č. 50 v místě městských částí obce Uherské Hradiště - Míkovice a Vésky. Zelený signál na semaforu ve směru od městských částí Sady a Vésky byl snížen na minimum, protože se nejedná o oficiální objízdnou trasu. A proto důrazně upozorňuje řidiče, aby ve směru od Uherského Hradiště na Uherský Brod neprojížděli městskými části Sady a Vésky. Doba průjezdu se jim neúměrně prodlouží.“

Zároveň apelujeme na všechny účastníky silničního provozu, aby přizpůsobili svou jízdu podmínkám objízdné trasy a byli vůči sobě ohleduplní.

30. září 2021, por. Mgr. Simona Kyšnerová

vytisknout  e-mailem