Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Vloupání do vozidel

TRUTNOVSKO - Dal o sobě vědět na vesnici. 

Královédvorští policisté v průběhu noci z pondělí na úterý 27. 1. 2015 vyjížděli do obce Dubenec, kde došlo k vloupání do čtyř vozidel, která byla zaparkována na pozemní komunikaci. Službu konající policisté z výpovědi poškozených a provedeným ohledáním místa činu zjistili, že dosud neznámý pachatel vozidla nejprve poškodil a následně z nich odcizil velké množství věcí různého charakteru. Jednalo se například o platební kartu, občanský průkaz, finanční hotovost, mobilní telefon, autorádio značky PIONEER a pohonné hmoty.
Zloděj tímto jednáním způsobil celkovou škodu přesahující 23 tisíc korun. Policisté toto protiprávní jednání zadokumentovali pro podezření ze spáchání přečinu krádež provedená vloupáním, poškození cizí věci a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku, za kterou hrozí trest odnětí svobody v trvání až na dva roky.
Policie ČR v Trutnově tímto žádá všechny provozovatele motorových vozidel, aby si v době své nepřítomnosti v těchto nenechávaly žádné cennosti. Myslete na to, že krádež volně odloženého předmětu z motorového vozidla je pro náhodného zloděje otázkou několika vteřin. Nedávejte proto zlodějům šanci svou nepozorností a někdy až lehkomyslností.  
pprap. Pižlová Šárka, DiS.
tiskový mluvčí PČR Trutnov

vytisknout  e-mailem