Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Škodovka terčem zloděje

TRUTNOVSKO - Nenechávejte v automobilech žádné věci. 

V pondělí ráno 9. 12. 2013 se na trutnovské policisty obrátila s žádostí o pomoc jednačtyřicetiletá žena. Oznamovatelka službu konajícím policistům sdělila, že se jí do zaparkovaného osobního motorového vozidla značky Škoda vloupal dosud neznámý zloděj. Policejní hlídka na místě šetřením a provedeným ohledáním místa činu zjistila, že lapka po vniknutí do automobilu, který stál na volně přístupném místě v centru Trutnova na Náměstí Hraničářů, z tohoto odcizil navigaci, elektronický metr a přístroj na zjišťování hladiny alkoholu v dechu. Poškozená vyčíslila škodu na 17 tisíc korun. Za přečin krádeže provedené vloupáním hrozí nenechavci trest odnětí svobody až na dva roky.
Policie České republiky v Trutnově tímto žádá všechny provozovatele motorových vozidel, aby si v těchto v době své nepřítomnosti nenechávali žádné věci, které by mohly nalákat náhodného zloděje. Místní muži zákona se svými kolegy ze služby kriminální policie a vyšetřování po lapkovi a odcizených věcech intenzivně pátrají.

Zmizel i s notebookem
Ze spáchání přečinu krádež je důvodně podezřelý čtyřiadvacetiletý mladík z Trutnova, který měl z bytu své příbuzné v průběhu minulého týdne odcizit notebook značky HP včetně příslušenství. Poškozená vyčíslila škodu na 12 tisíc korun. Za shora uvedený přečin může být soudem v případě uložení pravomocného rozsudku uložen trest odnětí svobody až na dva roky. Místní muži zákona po výtečníkovi a odcizeném počítači intenzivně pátrají.

por. Bc. Udo Ertner
10. 12. 2013 v 10:35

vytisknout  e-mailem