Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Krádež motorové čtyřkolky

TRUTNOVSKO - Žádáme spoluobčany o spolupráci. 

Policisté ze Špindlerova Mlýna ve čtvrtek 7. 11. 2013 vyhlásili celostátní pátrání po odcizené motorové čtyřkolce, která zmizela z volně přístupného parkovacího místa před jednou z restaurací v centru horského střediska.
Z provedeného šetření vyplynulo, že dosud neznámý zloděj či zloději v průběhu uplynulého týdne ze shora uvedeného místa odcizili terénní stroj značky HERNESSBIKE YFM 700 modré barvy, registrační značky A 00 - 6043.
Poškozený předběžně vyčíslil škodu na 170 tisíc korun. Shora uvedené protiprávní jednání muži zákona zadokumentovali pro podezření ze spáchání přečinu neoprávněné užívání cizí věci, za který může být soudem uložen trest odnětí svobody až na dva roky.
Policie České republiky v Trutnově tímto žádá všechny občany, kteří by v ať již denních či nočních hodinách na místech, kde je zaparkovaný větší počet aut, zaregistrovali pohyb osob, které svým jednáním vzbuzují jakékoliv podezření, nechť ihned kontaktují linku 158. Zloději vozidel si dopravní prostředky před samotnou krádeží samozřejmě tipují, obcházejí je, přičemž kontrolují jejich zajištění a instalaci možných bezpečnostních prvků. Každý by měl myslet na to, že oznámení všímavého občana může přispět k zamezení samotné krádeže dopravního prostředku a samozřejmě i k včasnému zadržení pachatele shora popisované majetkové trestné činnosti.
por. Bc. Udo Ertner
8. 11. 2013 v 10:50

vytisknout  e-mailem