Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Pozná je někdo?

TRUTNOVSKO – V souvislostí s krádeží v obchodě pátráme po totožnosti osob. 

Foto osob.jpgFoto osob/Policie ČRVe čtvrtek 23. srpna mezi pátou a půl šestou odpoledne došlo v prodejně potravin v Bernarticích na Trutnovsku ke krádeži finanční hotovosti. Zatím neznámý pachatel využil zaneprázdněnosti obsluhy obchodu a odcizil příruční tašku s penězi, doklady, platební kartou a mobilním telefonem uloženou za prodejním pultem. Provozovatel si vyčíslil škodu na částku za bezmála 42 tisíc korun.

Policisté v dané věci zahájili úkony trestního řízení pro přečin krádež a neoprávněné opatření platebního prostředku, za což pachateli hrozí až 2 roky vězení.

V této souvislosti pátráme po totožnosti ženy oblečené do modrého tílka, černých kalhot, hubené postavy, černých dlouhých vlasů, přibližně ve věku 30 až 40, která je zachycena na kamerovém záznamu, jak odnáší uvedenou tašku. S ženou se v obchodě pohyboval ještě muž podobného věku, oblečen do šedivého trika, tmavě šedivých kraťasů a kšiltové čepice.

Touto cestou žádáme veřejnost, která pozná osoby na záznamu, aby nás kontaktovali na lince 158, nebo se dostavili na nejbližší policejní služebnu. Stejně tak nám může k objasnění krádeže pomoci poznatek k pohybu těchto osob, či zda nevyužili nějaké vozidlo. Děkujeme.

prap. Lukáš Vincenc
11. září 2018, 11:56

Odkazy do noveho okna

Foto osob

Foto osob 

Detailní náhled

Foto muže

Foto muže 

Detailní náhled

Foto ženy

Foto ženy 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem