Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Název kraje

Policie České republiky – KŘP Olomouckého kraje

Slavnostní ceremoniál

Dne 7. 12. 2011 se uskutečnil v prostorách Míčovny Pražského hradu slavnostní ceremoniál, který vyvrcholil předáním „Medailí za bezpečnost ČEPS“.  

Výše uvedené ocenění je udělováno pracovníkům veřejné správy, samosprávy a příslušníkům složek Integrovaného záchranného systému, kteří se významně zasloužili o úspěšné plnění úkolů na úseku ochrany kritické infrastruktury.

 Za místa kritické infrastruktury jsou považovány objekty společnosti ČEPS, a. s., které zajišťují většinový a páteřní přenos energie na celém území České republiky. Na základě tohoto strategického významu společnost úzce spolupracuje se všemi členy Integrovaného záchranného systému, kteří se podílí na zajištění bezpečnosti energetických staveb kritické infrastruktury proti jejich neoprávněnému narušení či zmírnění následků škodných událostí.

 Medailí za bezpečnost ČEPS byli v této oblasti oceněni ředitel Krajského ředitelství policie Olomouckého kraje pan plukovník RNDr. Jaroslav Skříčil, náměstek ředitele krajského ředitelství pro vnější službu pan plk. Mgr. Ivo Vykopal a vedoucí Územního odboru Přerov pan plk. JUDr. Martin Lebduška.

por. Mgr. Michal Pižurin
13. 12. 2011
 

vytisknout  e-mailem