Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Nepozornost a rychlá jízda

RYCHNOVSKO - Zranění řidiči v péči lékařů. 

Ke dvěma dopravním nehodám, při kterých se jejich účastníci zranili, vyjížděli včera rychnovští dopravní policisté spolu s kolegy    z obvodních oddělení.

První událost včerejšího dne byla operačnímu důstojníkovi nahlášena již v 06:18. Řidička osobního auta zn. Škoda Fabia, jedoucí od Houdkovic směrem k Trnovu, při jízdě z kopce s největší pravděpodobností nepřizpůsobila rychlost jízdy svým schopnostem  a v zatáčce na náledí dostala smyk, který nezvládla. S autem vyjela vpravo mimo silnic a tam levou částí auta narazila do stromu. Zraněnou řidičku záchranáři převezli do nemocnice. Přítomnost alkoholu u ní policisté na místě provedenou dechovou zkoušku vyloučili. Škoda této havárie je vyčíslena na 40.000 korun.
Ke druhé události včera muži zákona vyjížděli v 19:30 na silnici č.I/14 mezi Rychnov nad Kněžnou a Lipovku. Řidič osobního auta zn. Škoda Octavia se zřejmě plně nevěnoval řízení a včas nezareagoval na před ním couvající řidičku. Ta s osobním autem zn. Volkswagen Passat couvala na polní cestu vpravo ve směru jeho jízdy. Došlo tak ke střetu pravé části oktavie s levými dveřmi passatu. Řidiče oktavie odvezli záchranáři do nemocnice, k žádnému dalšímu zranění naštěstí nedošlo. Dechové zkoušky, provedené u obou řidičů, přítomnost alkoholu neprokázaly. Škoda této dopravní nehody je odhadnuta na 100.000 korun.

por. Mgr. Alena Kacálková
9.3. 2018

Odkazy do noveho okna

Rychnovsko

8.3. Lipovka - Rychnov nad Kněžnou 

Detailní náhled

Rychnovsko

8.3. Lipovka - Rychnov nad Kněžnou 

Detailní náhled

Rychnovsko

8.3. Houdkovice - Trnov 

Detailní náhled

Rychnovsko

8.3. Houdkovice - Trnov 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem