Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Hledáme svědky dopravní nehody

RYCHNOVSKO - Při střetu s autem se zranil cyklista. 

Policisté rychnovské Skupiny dopravních nehod žádají o pomoc případné svědky dopravní nehody, která se stala ve čtvrtek 8.11 v ranních hodinách v Rychnově nad Kněžnou.

Dvaačtyřicetiletý místní cyklista na pánském treckingovém kole zn. Author Stratos projížděl 8.11. přibližně v 06:50 kruhovou křižovatkou pod Budínem. Cyklista jel od Javornice a chtěl pokračovat směrem na Vamberk. Dosud nezjištěný řidič osobního auta jedoucí od centra Rychnova nad Kněžnou ulicí Štemberkova rovněž směrem na Vamberk z dosud nezjištěných příčin vjel  do kruhové křižovatky a tím cyklistovi v křižovatce nedal přednost. Ten pro krátkou vzdálenost už nedokázal střetu zabránit, přední částí bicyklu narazil do předku auta a pak upadl  na zem. Cyklista dle jeho vyjádření zpočátku nepociťoval žádnou bolest a až později, když se mu zdravotně přitížilo, dopravní nehodu oznámil. Z tohoto důvodu nemohli policisté provést u obou řidičů orientační dechovou zkoušku na přítomnost alkoholu a ani zjistit totožnost řidiče osobního auta - dalšího účastníka dopravní nehody.
Případné svědky této dopravní nehody ze zraněním cyklisty nebo řidiče doposud neustanoveného osobního auta světle modré barvy, značky Opel Combo, Renault Kangoo nebo Citroen Berlingo žádáme, aby se přihlásili na bezplatné telefonní lince 158 nebo na mobilním telefonu 607 070 105 či na jakékoliv policejní služebně, nejlépe přímo v Rychnově nad Kněžnou.

por. Mgr. Alena Kacálková
16.11.2018
 

vytisknout  e-mailem