Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Poznáváte nočního zloděje?

RYCHNOVSKO - Ukradl peníze a smažené sýry. 

Vloupání do jedné restaurace v Doudlebách nad Orlicí vyšetřují policisté obvodního oddělení Kostelec nad Orlicí.

Přes otevřené ventilační okno provozovny vlezl v noci ze 4. na 5. července tohoto roku doposud neznámý pachatel do kuchyně. Z ní pak přes výdejní okno přelezl do výčepu, ze kterého po prohlídce odcizil příruční trezor s finanční hotovostí v řádech tisíců korun. K lupu si poberta přibalil dvacet tatranek a několik mražených polotovarů smaženého sýra.
Pohyb neznámého muže v restauraci zachytila kamera. Na první pohled je znát, že spíše mladší muž má problémy s chůzí. Zaujme i poměrně novým a moderním batohem. Pokud by kdokoliv muže na videu poznal, žádáme o sdělení bližších informací policii.
Stejně tak žádáme veřejnost, která v uvedeném čase zaznamenala jakoukoliv podezřelou aktivitu v místě vloupání do pohostinství či v širším okolí, aby se obrátila ideálně na policejní obvodní oddělení v Kostelci nad Orlicí (telefon 974 536 711). Uvítáme jakékoliv jiné informace vedoucí k dopadení pachatele, které je možné sdělit i na kterékoliv jiné policejní služebně či na tísňové lince 158.
Policisté zahájili v této věci úkony trestního řízení a přečin krádeže v současné době vyšetřují. V případě dopadení pachatele a uznání viny mu hrozí trest až do výše dvou let.

por. Mgr. Alena Kacálková
2.8. 2018

Odkazy do noveho okna

Rychnovsko

Pátrání 

Detailní náhled

Rychnovsko

Pátrání 

Detailní náhled

Rychnovsko

Pátrání 

Detailní náhled

Rychnovsko

Pátrání 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem