Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Hledáme svědky loupežného přepadení

RYCHNOVSKO - Pachatel v černém mířil na obsluhu zbraní. 

Rychnovští kriminalisté žádají o pomoc při objasnění loupežného přepadení, ke kterému došlo 30. listopadu 2016 v 18:21 v Týništi nad Orlicí.

Do prodejny benzinové čerpací stanice Euro Oil (u silnice č. I/11 při výjezdu z města směrem na Třebechovice pod Orebem a Hradec Králové) vstoupil doposud neznámý pachatel, který se se zbraní v ruce u obsluhy dožadoval peněz. Po vydání drobných mincí a bankovek si je rychle nacpal do kapes a utekl směrem k budově firmy Alpha a dál k železniční trati. Tu přeběhl a pokračoval směrem k Třebechovicích pod Orebem. Jednou z policejních verzí je ta možnost, že pachatel pochází právě z toho města nebo jeho okolí.
Hledaný muž je  vysoký zhruba 170 cm, mluvící česky. Při přepadení na sobě měl černé boty i černou bundu s kapucí a kalhoty. Přes obličej měl tmavou kuklu s khaki odstíny a zřejmě lyžařské brýle se zrcadlovými skly. Zbraň, což by mohl být perkusní revolver, držel v černé rukavici s bílými nenápadnými proužky na vnitřní straně palců. S sebou měl modrou látkovou tašku, možná nákupní, možná reklamní, velikosti jistě A4.
Žádáme všechny, kteří se v uvedenou dobu pohybovali na uvedeném místě nebo kteří mají k uvedené informaci jakékoliv poznatky, aby kontaktovali buď bezplatnou linku 158 nebo telefonní čísla 974 536 442 nebo 735 785 400.

Kamerové záznamy ZDE:
Průchod
Vstup
Provozovna

vytisknout  e-mailem