Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Vánoční dárky?

RYCHNOVSKO - Zloději kradou žiletky i popelnice. 

Majetkovou trestnou činnost řešili počátkem týdne policisté na Rychnovsku.

Z kolárny v suterénu domu v Kostelci nad Orlicí ukradl o víkendu doposud neznámý pachatel dvě jízdní kola - silniční pánské kolo zn. Merida Track Croswey 900 hnědé metalízy s bílými vidlicemi a horské jízdní kolo zn. Merida 300 červené barvy. Majiteli tak vznikla škoda 24.000 korun. Případ šetří místní policisté.
Chvilky nepozornosti využil lapka v Rokytnici v Orlických horách. Z neuzamčeného auta zn. Opel Vectra stojícího před rodinným domem ukradl v noci z pondělí na úterý peněženku s finanční hotovostí a dvěma platebními kartami. Škoda je odhadnuta na několik set korun. Pachatel je podezřelý z přečinu  neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.
Pro ruční holící strojek a žiletky si do jednoho rychnovského marketu zašel včera ve večerních hodinách nakupující, který ale neměl v úmyslu za zboží zaplatit. Personál obchodu mu ale jeho záměr zhatil a podezřelý musel zboží vrátit. Krádeže se vytrvalec dopustil i přesto, že za obdobný skutek byl v listopadu potrestaný blokovou pokutou na místě nezaplacenou.
Dvě popelnice se zřejmě hodily pobertovi v Olešnici v Orlických horách. Ukradl je během týdne z prostranství před jedním hotelem. Přestupek evidují policisté Obvodního oddělení Dobruška.

por. Mgr. Alena Kacálková
13. prosince 2016


 

vytisknout  e-mailem