Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Nezodpovědní řidiči

RYCHNOVSKO - V Dobrušce měli policisté o svátcích rušněji. 

 

V pátek 23. 12. ráno krátce po šesté hodině v Dobrušce v ulici Poddomí 23letá řidička osobního auta Renault vyjížděla z parkoviště a chtěla jet k náměstí F. L. Věka. Najela však   na  vyvýšenou zídku a přepadla s autem do prostoru mezi zídku a dům. Auto přední částí narazilo do dřevěného balkónu historického domu.

Dechová zkouška prokázala u řidičky požití alkoholu, naměřená hodnota činila více než 1,5 promile alkoholu. Policisté při následné kontrole zjistili, že mladá žena ani nevlastní řidičské oprávnění. Nehoda se obešla bez zranění. Škoda na vozidle je odhadována na 40 tisíc korun a na poškozeném balkónu na 50 tisíc korun.
 

V neděli 25. 12. večer krátce před devátou hodinou v Dobrušce v ulici Za Univerzitou řidič osobního auta Ford Mondeo při odbočení zavadil o pravý roh zaparkovaného vozidla Škoda Felicia, jeho majitelka zrovna stála poblíž a celý průběh nehody viděla.  Řidič fordu z místa odjel, objel bytový dům a zaparkoval poblíž místa nehody.
Po příjezdu policejní hlídky se muž podrobil dechové zkoušce, která měla pozitivní výsledek. Naměřená hodnota vykazovala více než 2 promile alkoholu.
Libuše Holá
27. 12. 2016, 10:10

Odkazy do noveho okna

Rychnovsko

23. 12. Dobruška 

Detailní náhled

Rychnovsko

23. 12. Dobruška 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem