Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Motocyklista havaroval v příkopu

NÁCHODSKO - Zřejmě se lekl nákladního vozidla vyjíždějícího z pole. 

Dopravní policisté na Náchodsku už před sedmou ráno v pondělí 16. 7. 2018  vyjížděli k dopravní nehodě motocyklisty. Naštěstí skončila pouze zraněním motocyklistovy dolní končetiny.

Jednačtyřicetiletý řidič motocyklu Honda CBF 600, jedoucí po silnici 2. třídy od obce Volovka na obec Rychnovek, zřejmě nepočítal s velkým provozem, respektive s velkým vozidlem, které se proti němu vynořilo po projetí pravotočivé zatáčky. Nákladní automobil MAN, který vjel na silnici výjezdem z přilehlého pole, ho asi překvapil a motocykista strhl řízení vlevo. Vzápětí havaroval do přilehlého levého příkopu. Při havárii utrpěl zranění řidič motocyklu, řidič nákladního vozu vyvázl bez srážky a nezraněn. Alkohol byl u obou řidičů vyloučen provedenou dechovou zkouškou, technická závada nebyla na místě zjištěna.

Na motocyklu vznikla řidiči a vlastníkovi v jedné osobě hmotná škoda ve výši 20.000 korun. Veškeré okolnosti dopravní nehody a přesná míra zavinění účastníků nehody  jsou nadále v šetření náchodských dopravních policistů.

por. Mgr. Eva Prachařová
17. 7. 2018

Odkazy do noveho okna

Havárie motocyklu

Rychnovek 17.7.2018 

Detailní náhled

Havárie motocyklu

Rychnovek 17.7.2018 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem