Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

AKTUALIZACE - Policisté dopadli onanistu

NÁCHODSKO - Muž se ukazoval poblíž školy. 

AKTUALIZACE – Onanista byl dopaden

Náchodští kriminalisté společně s policisty z obvodního oddělení Nové Město nad Metují ve čtvrtek 29. 11. 2018 odpoledne objasnili případ muže, který se obnažoval před základní školou v Novém Městě nad Metují. Při šetření zjistili, že muž se ukazoval i před školačkami další školy v jedné z menších obcí. Policisté prověřili velké množství informací, které jim předali občané, vytěžili kamerové záznamy městského kamerového systému i dalších institucí a objektů, a denně hlídkovali v okolí škol. Díky tomu jim v síti uvízl 54letý muž z Náchodska, kterého včerejšího odpoledne zadrželi, podezřelý se posléze k činnosti doznal. Policie s ním ještě téhož dne zahájila úkony trestního řízení pro přečin výtržnictví. V rámci vyšetřování si policisté vyžádali odborné vyjádření sexuologa, zatím muži za jeho nevhodné chování hrozí až dvouletý trest odnětí svobody, či trest peněžitý.

por. Mgr. Eva Prachařová
30. 11. 2018 v 12.45 hodin

.

Policisté od minulého týdne řeší případ obnažování muže poblíž základní školy v Novém Městě nad Metují. Celkem třikrát jej spatřily děti, jdoucí ze školy. Vždy se prý muž, který stál poblíž stromu tvářil, jako že vykonává potřebu, pak se obrátil k dětem s obnaženými intimními partiemi. Nijak děti nekontaktoval ani na ně nemluvil. Podle dosud zjištěných informací by se mělo jednat o staršího muže mezi 50 a 60 lety, s vráskami a šedivými vlasy, byl viděn s čepicí, snad golfovou nebo tzv. bekovkou.

Policisté učinili opatření, zaměřujeme se na okolí školy, posílili jsme hlídky a zintenzívněli v těchto místech hlídkovou činnost. Samozřejmě také úzce spolupracujeme s městskou policií a školou. Věc prošetřujeme jako podezření z trestného činu výtržnictví.

Policii se podařilo získat jeho přibližnou podobu podle sestaveného identitiku. Žádáme veřejnost, která by muže poznala, nebo si někoho podobného na sídlišti Malecí povšimla, aby ihned informovala policii na lince 158 nebo jakéhokoli policistu.

Níže si prohlédněte možnou podobu podezřelého muže, ve skutečnosti je zřejmě starší než vypadá na kresbě.

por. Mgr. Eva Prachařová
16. 11. 2018 v 10.00 hodin

vytisknout  e-mailem