Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Srazil cyklistku a ujel

HODONÍNSKO: Policisté hledají svědky střetu osobáku a cyklistky ve Bzenci. 

Dopravní policisté hledají svědky těchto nehod:

 

  1. V neděli 24. ledna 2016 v 05:35 hodin došlo ve Bzenci ke střetu osobníhovozidla s cyklistkou. Neznámý řidič osobního vozidla bílé barvy jel ulicí Zámecká od Těmic. Na křižovatce, kde je osazena dopravní značka STOP, nezastavil a nedal přednost v jízdě cyklistce jedoucí po hlavní komunikaci. Cyklistka po střetu s autem upadla na vozovku a poranila si nohu. Neznámý řidič však bez zastavení pokračoval dál v jízdě směrem na Vracov. Hledáme neznámého řidiče, který ujel od nehody.

  2. V pondělí 25. ledna 2016 v 17:55 hodin došlo v Hodoníně v ulici Dobrovolského ke střetu osobního vozidla a chodce. Řidička Škody Citigo jedoucí od náměstí náhle spatřila chodce zleva přecházejícího chodce. Zareagovala brzděním a vyhýbáním se vpravo, ale i tak došlo ke střetu s chodcem. Po dopravní nehodě chodec uvedl, že žádné zranění neutrpěl a šetření nehody nežádá. V zápětí místo události opustil. Policisté jej nyní hledají, aby mohli případ řádně zadokumentovat a objasnit.

 

Policisté uvítají jakékoliv informace a poznatky k popisovaným událostem. Ozvat se nám můžete na telefon 974 633 260 nebo na linku 158.

 

por. Bc. Petr Zámečník, 27. 1. 2016

vytisknout  e-mailem