Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Osobák se střetl s cyklistkou

HODONÍNSKO: Policisté hledají svědky úterní nehody. 

 Dopravní policisté hledají svědky sobotních nehod:

  1.  V úterý 21. července 2015 v 15:25 hodin došlo ve Veselí nad Moravou ke střetu osobního vozidla a cyklistky. Událost se stala na křižovatce ulic Padělek, Břestek a Na Drahách. Řidič osobního vozidla Audi jel ulicí Padělek a za křižovatkou chtěl pokračovat rovně do ulice Břestek směrem na Uherský Ostroh. V křižovatce předjížděl cyklistku na dámském jízdním jedoucí stejným směrem. Při předjíždění však bočně zachytil jízdní kolo a došlo k pádu cyklistky na vozovku. Policisté nyní zjišťují míru zavinění jednotlivých účastníků.
  2. V pátek 17. července 2015 v době od 12:00 do 12:30 hodin na parkovišti před obchodním domem Kaufland ve Veselí nad Moravou někdo naboural zaparkované vozidlo. Zatím nezjištěný řidič zřejmě při vycouvávání z parkovacího místa narazil do zadního rohu zaparkovaného vozidla Škoda Felicia. Viník nehody ale po nehodě odjel se svým vozidlem pryč, aniž by celou událost nějak řešil.
 
Policisté uvítají jakékoliv svědectví k uvedeným nehodám. Ozvat se nám můžete na telefon 974 633 260 nebo přímo na linku 158.
 
por. Bc. Petr Zámečník, 22. 7. 2015

 

vytisknout  e-mailem