Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Nebyli jste u toho?

HODONÍNSKO: Policisté hledají svědky několika nehod. 

Dopravní policisté hledají svědky těchto nehod:

  1. Dopravní nehoda se stala v Kyjově na sídlišti za Stadionem na parkovišti za prodejnou Hruška se stala v době od 27. února 2016 20:50 hodin do 28. února 2016 16:00 hodin. V této době dosud nezjištěný řidič s vozidlem poškodil před domem č.p. 2 zaparkované vozidlo Škoda Superb a z místa odjel.

  2. V neděli 28. února v 02:40 hodin došlo v obci Vnorovy v ulici Kostelní k poškození zaparkovaného vozidla. Neznámá řidička červené Škody Octavia při couvání narazila do zaparkovaného vozidla a z místa bez zastavení odjela. Dle svědecké výpovědi měla vozidlo řídit žena ve věku přibližně 20-25 let, vedle které seděla ještě další spolujezdkyně.

  3. Ve čtvrtek 25. února v 13:10 hodin se v Hodoníně před obchodním domem Cukrovar stala dopravní nehoda. Doposud neznámá řidička Škody Felicia se plně nevěnovala řízení a při popojíždění po parkovišti narazila do zaparkovaného Audi A3. Řidička poté odjela z parkoviště pryč, aniž by chtěla celou věc nějak dál řešit.

  4. V noci na úterý 23. února došlo v Hodoníně v ulici Čajkovského na parkovišti před bytovým domem č. 46 k nabourání zaparkovaného vozidla Opel Astra. Neznámý řidič bočně zachytil o přední část zaparkovaného auta a z míst ujel pryč.

  5. V sobotu 19. února v době od 14:00 do 16:00 hodin došlo ve Veselí nad Moravou před Hotelem Veselan k poškození osobního vozidla Škoda Octavia. Neznámý řidič zřejmě při couvání z parkovacího místa narazil do levého boku při okraji zaparkovaného vozidla a následně z místa nehody odjel.

 

Policisté uvítají jakékoliv informace a poznatky k popisovaným událostem. Ozvat se nám můžete na telefon 974 633 260 nebo na linku 158.

 

por. Bc. Petr Zámečník, 1. 3. 2016

vytisknout  e-mailem