Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Nabourali a ujeli

HODONÍNSKO: Řidiči se k problému otočili zády a tak je hledáme. 

Dopravní policisté hledají svědky těchto nehod:

  1. V pátek 8. ledna 2016 v 11:36 hodin došlo v Ratíškovicích na křižovatce ulic U Zastávky, Školní a Úzká k poškozením rozvodu kabelové televize. Dosud nezjištěný řidič při vjíždění do uvedené křižovatky a odbočování vlevo na ulici U Zastávky vyjel na mokrém povrchu vozovky vpravo mimo komunikaci na předzahrádku rodinného domu č. 149. Přední částí vozidla narazil do plastové skříně televizního kabelového rozvodu, který poškodil. Řidič ihned s vozidlem vycouval zpět na komunikaci a z místa odjel. Podle našich poznatků by se mohlo jednat o vozidlo Mercedec Benz Sprinter bílé barvy.

  2. V pondělí 11. ledna 2016 v 06:10 hodin došlo v obci Archlebov na silnici č. I/54 ke střetu osobního vozidla s nákladním. Řidička WV Passat jedoucí směrem na Žarošice předjížděla kolonu vozidel. Přitom jedno z předjížděných osobních vozidel vybočilo vlevo. Řidička, aby zabránila střetu, strhla řízení vlevo do silničního příkopu. Poté, co se jí podařilo z příkopu vyjet na vozovku, narazila do nákladního vozidla Scania jedoucího stejným směrem. Předjížděné vozidlo, které kolizi způsobilo, odjelo směrem na Žarošice. Mohlo by se jednat o vozidlo červené barvy ve provedení combi.

 

Policisté uvítají jakékoliv informace a poznatky k popisovaným událostem a k míře zavinění jednotlivých účastníků. Ozvat se nám můžete na telefon 974 633 260 nebo na linku 158.

 

por. Bc. Petr Zámečník, 19. 1. 2016

vytisknout  e-mailem