Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Kdo boural a ujel?

HODONÍNSKO: Dopravní policisté hledají svědky těchto dopravních nehod. 

Dopravní policisté hledají svědky těchto dopravních nehod:

  1. V noci na 13. října se stala nehoda ve Strážnici v ulici Vinohradská před bytovým domem č. 35. Nezjištěný řidič se při jízdě ve směru na Radějov plně nevěnoval řízení a s vozidlem zachytil o zaparkované osobní vozidlo VW Polo. Poté, aniž by celou věc oznámil nebo řešil, z místa odjel pryč.

  2. Ve čtvrtek 9. října v době od 06:00 do 14:35 hodin se stala v Hodoníně v ulici Havlíčkova dopravní nehoda. Na zde zaparkovaném vozidle Toyota Corolla někdo ulomil levé zpětné zrcátko. Šetřením bylo zjištěno, že se tohoto jednání mohl dopustiti kolemjedoucí cyklista, který následně s jízdním kolem odjel z místa nehody pryč.

  3. V noci na 9. října došlo v Hodoníně v ulici U Červených domků na parkovišti přiléhajícím před bytovým domem č. 16 nabourání osobního vozidla Škoda Octavia. Nezjištěný řidič při jízdě osobním vozidlem červené barvy narazil do zaparkovaného vozidla a z místa nehody ujel.


 

Pokud jste byli svědky některé z těchto nehod a mohli byste identifikovat řidiče nebo jejich vozidla, ozvěte se policistům a pomozte v objasňování případu. Volat můžete na telefon 974 633 260 nebo na linku 158.


 

por. Bc. Petr Zámečník, 17. 10. 2014

vytisknout  e-mailem