Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Pomůžete nám?

BŘECLAVSKO: Chybí nám informace k dopravním nehodám 

Břeclavsko - Dopravní policisté žádají o pomoc při šetření některých událostí, které se staly v našem regionu. Pokud můžete poskytnout jakékoliv doplňující informace, spojte se prosím s kolegy z břeclavského dopravního inspektorátu. Předem děkujeme za ochotu.

  1. V  neděli 31. července kolem 9.00 hod. došlo v Břeclavi na křižovatce u mostu (vedle hostince U Dyje) k nehodě. Z ulice Sovadinova přijížděla řidička osobního vozidla Hyundai a chtěla odbočit vlevo na ulici Národních hrdinů. Přitom dávala přednost osobnímu vozidlu přijíždějícímu z ulice Na Pěšině. Během uvedené doby do jejího vozidla narazila cyklistka, která ovšem z místa odjela a pokračovala ve směru po ulici  Na Pěšině. Hledáme cyklistku, která by mohla k případu doplnit upřesňující informace.
  2. Dne 23. července havaroval ve večerních hodinách v Břeclavi v zahrádkářské kolonii „Na širokých“  řidič malého motocyklu Keeway. Policisté uvítají poznatky k ustanovení motorkáře.
  3. Dále hledáme řidiče doposud nezjištěného vozidla, který 24. července vyjel na nájezd u rodinnému domku ve Strachotíně na ulici Pouzdřanská, a přitom narazil do plechových vrat. Po nehodě z místa ujel.

KONTAKT NA DOPRAVNÍ INSPEKTORÁT:

adresa: Národních hrdinů 15, 690 16 Břeclav
telefon: 974 632 250
fax: 974 632 269
 
 

Za ÚO Břeclav : por. Mgr. Kamila Haraštová, 1. srpna 2016

vytisknout  e-mailem